Köszönet a pedagógusoknak

Hétfő délután akadémiánk felső termében köszöntük meg a növendékeinkkel foglalkozó pedagógusok egészéves munkáját.

A megjelent mintegy harminc szakembert akadémiánk alapítója, a Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ) elnöke, Németh Szilárd, olimpiai bajnok szakmai igazgatónk, Lőrincz Tamás, olimpiai bajnok szakmai főtanácsadónk, Hegedüs Csaba, valamint nevelőműhelyünk kurátora, Süle László köszöntötte.

Növendékeink kellemes meglepetéssel készültek, Szécsényi Kornél szavalt, míg Páli Éva fuvolázott – mindkét előadás nagy tapsot kapott.

Hegedüs Csaba megindító beszédében úgy fogalmazott: „Más világban fogjuk közösen a gyerekek kezét. Tanári családban nőttem fel, édesapám és édesanyám is a pedagógusszakmát választotta. A szigorúság és a következetesség jellemző volt nálunk. (…) Mindannyiótoknak borzasztóan hálás vagyok, hogy segítitek ezeket a gyerekeket az életben, ők is igyekeznek, esténként, »halálosan« fáradtan készülnek és mondják fel a leckét. Öröm látni, hogy a lehetőségeinkhez képest a cölöpöket letűztük, és a lelküket felkészítettük az értelmesebb, tartalmasabb élethez, amiért nem lehetek elég hálás!”

Természtesen ajándékcsomaggal is kedveskedtünk a tisztelt pedagógusoknak, akik a közös fotózás után a teraszunkon megtartott fogadáson vettek részt.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az odaadó, kemény munkájukat!

Írta: K. B.
Fotó: F. L.