Sportvezetőink is megérkeztek Teheránba; nyáron az iráni válogatottak érkeznek hozzánk!

A Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) kötöttfogású csapata után a Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ) alelnöke, nevelőműhelyünk ügyvezetője, Bacsa Péter, valamint a KIMBA kurátora, Süle László és a szakmai igazgatója, Lőrincz Tamás is megérkezett Irán fővárosába, Teheránba.

Sportvezetőinket az Iráni Birkózó Szövetség elnöke, az olimpiai és világbajnok Ali Reza Dabir fogadta, és szóbeli megállapodást kötöttek egymással a felek, miszerint a kötöttfogású akadémisták iráni tartózkodását követően az U17-es és a felnőtt iráni válogatott is Magyarországra látogat edzőtáborozni a nyáron.

Bacsa Péter arról tájékoztatta honlapunkat, hogy nagyon komoly munka folyik Teheránban, napi két edzéssel, ráadásul minden nap másik csapat érkezik akadémistáinkhoz edzeni. A tréningek küzdő jellegűek, és a korosztályos iráni válogatott is részt vesz rajtuk.

Fiataljaink nem mellesleg a Nemzeti Sport hasábjain is megjelentek, amelyen üdvözletüket küldték az olvasóknak.

A KIMBA-csapat hamarosan az ország észak-keleti sarkában található Szarahsz városába utazik, ahol nívós nemzetközi versenyen szerepel a hétvégén. Sok sikert kívánunk!

Írta: K. B.

A megjelenést támogatta: