Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

A koronavírus-járvány sajnos 2021-ben is beárnyékolta a mindennapjainkat, de büszkék vagyunk arra, hogy a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián (KIMBA) ennek ellenére is gőzerővel, sikeresen zajlott a munka. Persze, ehhez nemcsak mi, a szakmai stáb, hanem a gyerekek példaértékű hozzáállása és a szülők bizalma, segítsége is kellett. Igazi csapatmunka volt!

Az elmúlt hetekben izgalmas programokon vehettek részt az akadémistáink. November 30-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban tartották a 100 év vagány, a Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ) fennállásának első évszázadáról szóló egész estés film díszbemutatóját, és ezen az eseményen a sportolóink mellett a szakmai stáb is megjelent.

Múlt csütörtökön, a teljes akadémiai programosok előtt beszédet tartott a KIMBA kurátora, Süle László, valamint a szakmai főtanácsadó, Hegedüs Csaba. Ezt követően egyesével várták a gyerekeket, hogy karácsonyi ajándékokat adjanak át nekik. Pénteken az alapprogramosok kapták meg az őket illető apróságokat.

Kiemelendő az is, hogy múlt péntektől vasárnapig rendhagyó edzőtábort rendeztünk a csepeli bázisunkon: fennállásunk óta először volt példa arra, hogy a teljes és az alap akadémiai programunkban érdekelt sportolók összetartáson együtt készültek – mintegy százhúsz fiatal vett részt az eseményen, amelyet különleges programok színesítettek: szombat délután a 2014-ben Aranysíppal díjazott Péteri László interaktív képzést tartott kötöttfogású versenyzőknek, vasárnap pedig – növendékeink és a szakmai stáb jelenlétében – Németh Szilárd, a KIMBA alapítója, egyben az MBSZ elnöke két versenyzőnkkel, Elekes Enikővel és Végh Mátéval együtt meggyújtotta a negyedik adventi gyertyát. A megindító pillanatokról videó is készült:

A Kozma István Magyar Birkózó Akadémia ezúton is szeretne áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánni mindenkinek!