Karácsonyi összefogás Csepelen

A Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) csepeli sportegyesületekkel összefogott karácsony előtt: a szakmai stáb és a sportolók az elmúlt két hétben számos ajándékkal készültek annak érdekében, hogy helyi rászoruló gyerekeken segítsenek az ünnepek előtt.

Csütörtök délután a KIMBA növendékei az iskolából egyenesen a csepeli sportkomplexumba vették az irányt azért, hogy becsomagolják a rengeteg ajándékot.

„Úgy döntöttünk, mi is részt veszünk a Cipősdoboz Akcióban – meséli a KIMBA sportszakmai irodavezetője, Matthews Evelin. – Számos játék, élelmiszer, édesség, ruha és könyv gyűlt össze, amelyet csütörtökön becsomagoltunk. A gyerekek nagyon lelkesek, tényleg élvezettel és odaadással álltak a projekthez, és a szülők is örömmel fogadták az ötletet. Mindenki a tőle telhető legtöbbet nyújtotta.”

A nemes összefogás jegyében a KIMBA kezdeményezéshez öt másik csepeli sportegyesület is csatlakozott, és összesen több mint 150 ajándékcsomag gyűlt össze, amelyeket a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia alapítója, a Magyar Birkózók Szövetsége elnöke, Németh Szilárd péntek reggel átadott a Segítség Köve Alapítványnak.

Fotók: Feledi László
Írta: K. B.