Izgalmas bemutatót tartottunk a Fitparádén

A Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) növendékei két edzésbemutatót is tartottak a nevelőműhelyünk csepeli bázisán zajló Fitparádé szombati napján.

„Az elmúlt néhány héten több eseményen is részt vettünk az akadémistákkal: például a Millenárison rendezett Világraszóló Bajnokaink elnevezésű interaktív kiállításon, amelyen a gyerekek megismerkedhettek a magyar olimpiai bajnokok történeteivel, emellett a Vadászati és Természeti Világkiállítást is meglátogattuk. Most szombaton a Fitparádén mutattuk meg magunkat, ezzel is népszerűsítve az akadémiánkat és a sportágat” – számolt be róla a kötöttfogású fiúk edzője, Szabó Martin.

A még vasárnap is zajló, rendkívül nívós Fitparádé első napján kétszer is bemutatkoztak a sportolóink. A hálás közönség mellett, akadémiánk képviseletében megjelent többek között a KIMBA kurátora, Süle László és a szakmai főtanácsadó, Hegedüs Csaba.

„Nyolc fiúval képviseltettük magunkat, délelőtt és délután is közel félórás bemutatót tartottunk, telt ház előtt – meséli Szabó Martin. –Az érdeklődők láthatták, már most mennyire ügyesek a növendékeink. Bemutatónk programjában az akrobatikus elemek mellett nagy ívű dobások, és társas gyakorlatok is szerepeltek. Büszkén mondhatom, nagy ovációval fogadtak minket.”

Szabó Martin arról is beszámolt, az edzés után sokan gratuláltak nekik, és számos, az akadémia működésével kapcsolatos kérdést kaptak.

„Sikeres eseményen vagyunk túl, nagyon jól éreztük magunkat. Hamarosan újabb izgalmas program vár ránk, jövő pénteken a Terror Házába látogatunk!”

Írta: K. B.
A képen az akadémisták mellett szerepel: Szabó Martin (balról), Süle László (középen, balról), Buranits Ildikó (középen, jobbról) és Hegedüs Csaba (jobbról).