Mintegy 350 érdeklődőt fogadtunk a nyílt napunkon

Kilencvenhat ifjú birkózó vett részt az akadémiánk által kedden szervezett nyílt napon, amelyen klasszisokkal is találkozhattak a gyerekek.

Harmincnégy egyesület 96 birkózóját fogadtuk kedden akadémiánk nagycsarnokában. A létszám kísérőkkel, edzőkkel és szülőkkel együtt összesen mintegy 350 főre rúgott, ami hatalmas megtiszteltetés.

Kedveskedéssel is igyekeztünk meghálálni a bizalmat, szakmai csapatunk KIMBA-s pólót adott az összes gyermeknek, ennek láthatóan nagyon örültek. Az eseményt olimpiai bajnok szakmai igazgatónk, Lőrincz Tamás nyitotta meg, bemutatva akadémiánkat, s az elmúlt több mint három évben elért eredményeinket.

Különleges program következett, hiszen szakmai igazgatónk mellett az ugyancsak olimpiai, világ- és Európa-bajnok szakmai főtanácsadónk, Hegedüs Csaba, illetve két ösztöndíjasunk, a háromszoros U23-as Eb-harmadik Szabados Noémi, valamint az olimpiai ötödik, vb-ezüstérmes, U23-as világbajnok Szőke Alex kerekasztal-beszélgetésen vett részt.

Szó esett az egykori Mr. Tus-sportiskoláról, nevelőműhelyünk jelenéről és jövőjéről, a sportág nehézségéiről, a motivációszerzés titkairól, valamint az olimpiai álmokról és a csalódásokról.

Ezután jöhetett a fotózkodás, amelyet a közös edzés követett, így a gyerekek belekóstolhattak abba, milyen légkörben dolgozhatnak nálunk.

Az esemény végén autogramkártyán gyűjthették az aláírásokat a fiatalok, és természetesen néhány fotóra össze is állhattak klasszisainkkal.

Ezúton is nagyon köszönjük a megtisztelő részvételt!

Írta: K. B.
Fotó: F. L.