Lábtenisz, grillkolbász és karaoke a tanévzárónkon

Csütörtökön megtartottuk harmadik teljes akadémiai tanévünk záró eseményét, amelyen növendékeink és a szakmai stáb is remek délutánt töltött együtt.

Sportolóinkat olimpiai bajnok szakmai főtanácsadónk, Hegedüs Csaba, kurátorunk, Süle László, valamint olimpiai bajnok szakmai igazgatónk, Lőrincz Tamás köszöntötte.

Utóbbi beszédében kiemelte, büszke arra, hogy az idei világversenyeken 59 növendékünk képviselheti Magyarország mellett a KIMBA színeit is.

„S ami külön örvendetes, hogy a tavalyinál néggyel több teljes akadémiai programos (TAP) fiatalunk öltheti magára a címeres mezt. Hatalmas eredményként tekintünk arra is, hogy Elekes Enikő az első olyan TAP-os birkózónk, aki az olimpiai kvalifikációs sorozatban léphetett szőnyegre, áprilisban Bakuban próbált szerencsét” – fogalmazott Lőrincz Tamás.

Mindhárom szakember hálás köszönetet mondott a gyerekek és a szakmai csapat egészéves odaadó, alázatos munkájáért.

Ezután már tényleg csak a felszabadult pillanatoknak jutott hely: teraszunkon grillkolbásszal, fagylalttal, üdítőkkel kedveskedtünk a gyerekeknek, akik lábtenisszel, pingpongozással és karaokeval zárták a napot.

Írta: K. B.
Fotó: F. L.